Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Over JWSchilders

Wie is Jos Wennekes ?

Na 30 jaar met verf gewerkt, in autoschade en schilderwerk, te hebben zegt men weleens gekscherend bij jouw vloeit er verf door je aderen.

opleiding Nimeto middelbare Nationale Schildersschool. Schilderen /Spuiten.
Woont in Schalkwijk geboren in Houten.

Mijn werk houdt in:

Buitenschilderwerk, behoort heel precies uitgevoerd te worden. Het is niet even een laagje verf ergens over smeren ,dat kan iedereen.
Het gaat juist om details en de voorbereidingen. Het houtwerk en de kozijnen, de houtverbindingen en ook de glaskit,worden gecontroleerd op scheuren en gaten. Waar nodig wordt kit weggesnedenen vervangen.
Waar nodig worden slechte houtverbindingen open gefreesd en weer gevuld met een speciale epoxy plamuur.Hetzelfde geldt voor haarscheuren. Kortom alle gaten en kieren ,hoe klein ook ,waar vocht door naar binnen kan . Pas als dit alles is hersteld is het tijd voor de afwerking.  Een goede vochtregulerende grondverf , net zo belangrijk als een mooie duurzame aflak.


Binnenschilderwerk,  wat doordacht is uitgevoerd ,met goed uitgekozen kleuren, geeft rust en ruimte en kwaliteit van leven in uw huis. Bij ons is dit in vertrouwde handen. Kozijnen,deuren en plinten ,trappen en vloeren werken wij netjes af. Wanden en plafonds werken wij strak af met de nieuwste hoogwaardige producten. wij plakken af, plamuren, schuren en grondverven,verfspuiten, lakken of schilderen. Voor een langdurig woongenot.Voor vakwerkklussen groot en klein moet je bij Jos W Schilder zijn.

 

 

.